jueves

Acampada Jove. 16, 17 i 18 de juliol

Montblanc ja és apunt per l'Acampada!
L'Acampada Jove és el punt de trobada de la festa, de la música feta a casa nostra, de la música en català i de la música internacional amb accent reivindicatiu. És un espai de llibertat alternatiu als circuits d'oci de masses que el fa un festival únic i diferent a la resta. L'Acampada és alguna cosa més que un festival de música allà s'hi apleguen tallers, xerrades i diverses activitats a favor de la consciència social i nacional dels Països Catalans, des de tallers de sexualitat fins a espais a favor de la llibertat d'expressió, sobre els drets de les dones o d'ecologisme.

Què és?
L'Acampada Jove és el festival musical del país més important dels Països Catalans i ocupa un lloc privilegiat en el calendari independentista. Qui hi ve, sempre hi torna!
És el primer festival de música dels Països Catalans, que organitzen les JERC des de 1996 amb la col·laboració voluntària de tot el jovent independentista. Després de nou anys a Arbúcies i quatre a Sant Celoni, aquest any la festa continua a la vila de Montblanc, que serà el 16, 17 i 18 de juliol el punt de trobada del jovent independentista fidel al somni!

Més info. http://www.acampadajove.cat/

4 comentarios:

  1. Que tremoliiiiiiii Monblanccc!

    ResponderEliminar
  2. JOVENT DE PONENTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Jovent De Ponent!

    ja tenim els horaris d'actuació per l'acampada jove, em pasat EMAILs amb tota la informació.
    Tema samarretes o tindriem de tenir enllestit
    d'aqui poc.

    Un petó a tots.

    ResponderEliminar
  4. Una semaneta i Montblanc!!

    ResponderEliminar